Ve tvých očích
vítr nevane,
a tak zřím každé zrnko krásné písečné pláže.
Sem tam probleskne hvězda,
jeden z knoflíčků
spínajících oděv nočního snění.
A ret plouživě po druhém se válí,
touhu za šera líbá,
neboť úsvit každou spálí.
V srdci
jen jedno Miluji Tě!
Druhé není.