Nenávidím a miluji...
Odi et amo,
šeptáš si snadno,
padl na tě starý splín,
letmý dotyk z letních kin.
Nenávidím a miluji,
nevím co je silnější,
možná tě vůbec nepotřebuji,
ale vím, že jen ty mě zkonejšíš.
Miluji a nenávidím,
včera dnes i zítra,
samotu ti nezávidím,
i mě zase vítá.
Nenávidět i milovat,
světem jít sám i v páru,
na život si stěžovat,
pak ve dvou táhnout jeho káru...
Komentáře (6)
Komentujících (5)