Anotace: Ve víně ja pravda
Dívám se dívám na tebe
jsi krásná ženská…
říkám si pro sebe.
Stojíš tu nahá, pěkně klenutá
a já touhu v srdci mám
jsi jako zralé víno, pozdní sběr
to nejlepší, co znám.
Stojíš tu nahá, nádherná
a ty to dobře víš
jsi jako zralé víno
naliji si tě plnou číš.
Jsi jako zralé víno
to nejlepší, co znám
až vztáhneš ke mně ruce
rád tě ochutnám.