Potají
Houpu na špičkách
Tvé jméno
A sním
Po malých kapičkách
Odnáším tvůj obraz
S pocitem že smím
Pohladit tvé vrásky
Nechat plout ruce
Pustit tě svými vrátky
Do snů.... při odluce
Nepočítám kolik
Nepohlazených večerů
Budu čekat
Před prahem tvých dveří
Cítím tě
V celém svém éteru
Čekajíc, kdy tvůj pohled
Celý prostor zčeří
Pak potají
Budu si jej v paměť rýt
Než ústa tvá zvolají
MŮŽEŠ MOU BÝT?
Přečteno 135x
Tipy 30
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, jort1, Iva Husárková, mravenec, Bufik, Fialový metal, IronDodo, Helen Mum, Ondra, RadekČ, ...
Komentáře (11)
Komentujících (6)