Ode dne, kdy jsem Tě poznala,
v mém srdci se láska zrodila
Byl to okamžik tak sladký a kouzelný,
kdy jsem ucítila, že jsi můj jediný
Byl jsi jako oslnivý sluneční paprsek,
který mou duši zahřál, můj svět rozjasnil
Tvůj úsměv byl jako nekonečné léto,
plné radosti, lásky a přátelství
Naše setkání bylo jako magický okamžik,
kdy se naše cesty do jediného kliku spojily
Bylo to jao osudové střetnutí,
které nám nebeskou jednotu přineslo
Každý den s Tebou je jako pohádka,
plná lásky, vzrušení a radosti na každém kroku
Tvoje přítomnost mě štěstím naplňuje,
vím, že jsi ten pravý, můj nejlepší přítel
Tvoje oči jsou jako zrcadlo mé duše,
v nich klid a bezpečí v nejistotě nacházím
Tvoje doteky mi sílu a naději dodávají,
společně všechny překážky překonáváme
Ode dne, kdy jsem Tě poznala,
naše láska se rozvíjela a rostla
Jsi mým osudem, štěstím a radostí,
nikdy Tvou náruč neopustím
Společndě po cestě lásky kráčíme,
plné radosti, porozumění a něhy jsme