Nejsem sama...
Někdy mě dojímá ten svět
V němž slýcháš vlastní ticho
Na marách
A vážky nesou všechny písně
A přece nezní jediná
V tom tichu snesu vlastní dlaň
A vlastní tíseň
A po Tobě se také stýská
Pak doufám, že jsi za rohem
Že to Tvoje srdce píská
Před svým domovem
A břeh lekníny vzkvétá
Když ke mně dosaháš
Přečteno 180x
Tipy 31
Poslední tipující: Špáďa, Dejvis, Akrij8, Iva Husárková, Anfádis, blues, mkinka, Fialový metal, IronDodo, jort1, ...
Komentáře (9)
Komentujících (5)