Slovo, které jsem našel v Tvých očích...
V korunách čeřených větrem
Před mými okny
Šumí vodopád
Lístek květů třešňových
Za lístkem
Jak vonný pyl
Tak padají má písmena
Na papír
Vůně třešňového dýmu vyprchá
Jen hudba s ozvěnou
V prostoru jediného slova
Miluji
Jež tady pro Tebe maluji
Zůstane věčná...
Přečteno 154x
Tipy 22
Poslední tipující: Bufik, Stanislav32, narra peregrini, Anfádis, Psavec, Lexi, Fialový metal, IronDodo, Ophelia81, Kaňka, ...
Komentáře (13)
Komentujících (7)