Vyjela jsem z kolejiště
Všednosti dní
Pražce jsou zlámané
Ze srdce mám mraveniště
Rozličných emocí
Na vině je milostný cit
Asi teda... láska
Pýchy má jak
Královna ze Sáby
Nechce se holce odejít
Jemná a pevná
No samo hedvábí
Jak tohle dopadne
Říkám si nejistě
Klid
Když ne dobře
Tak blbě určitě
když ne dobře tak blbě... hraniční z obou stran, ale to je dobře... v lásce se nedá hrát středovka... to je nanic...
06.09.2023 19:15:08 | cappuccinogirl