NN
Anotace: Anonymní, pro jednoho kluka, který se mi hodně líbil, ale stejně o tom neví - jedna ze starších
Každý den je něčím nový,
Každý den je výjimečný,
Každou noc já oči soví
Vidím, pohled zlořečený.
Každým dnem já duši stále,
Každým dnem ji ztrácím dál,
Nocí hledím dál zoufale,
Hledám to, co mi den vzal
Hledám, pátrám, nenacházím
Odpovědi na otázky své,
Na jednu věc stále sázím
Výhry však jsou stále tvé.
Nevím, jak dál chovat se mám,
Nevím, jak jít kolem tebe,
Vím, že dávno nejsi už sám,
Tím padá na mě samo nebe.
Komentáře (0)