Širé nebe
Břeh chvějících se rukou
Sestupoval v dešti
Schodištěm mlh
A Tys nahá vycházela
V barvě časného rána
A pod křídly měla náruče slunce
Pro mne
Co na tom
Že za zdmi našich nocí
Za obzorem našich polibků
Nakažlivý smích hyen
Dál ohryzával staré kosti
Bytostí samotářských
My jsme si hráli
Na slunce, déšť, moře
Hru, jak mít jen
Jeden zrak, jedno nebe, jedno moře
Naše...
Přečteno 131x
Tipy 24
Poslední tipující: Kaňka, narra peregrini, Anfádis, jort1, Lexi, Psavec, Jan Kacíř, CULIKATÁ, Fialový metal, Ophelia81, ...
Komentáře (13)
Komentujících (7)