Zraněná láska, jak je tak krásná,
Tvá sladká vůně mě láka a láme
Přestože mě zraňuje a bolí,
Tvou přítomností jsem stále polapena
Tvůj dotek mě jako oheň pálí,
Tvá něžnost se rozplývá
I když mě zraňuješ, neodvracím se,
Tvou lásku stále objímat toužím
Zraněná láska, jak je krutá,
Tvá sladká bolest do hloubky mého srdce proniká
Přestože mě trápíš,
Tvou lásku chci stále s Tebou prožívat
Možná je to bláznivé a nezdravé,
ale bez Tebe bych nemohla žít
Zraněná lásko, Tvá síla mě poutá,
ať mě zraníš, stále Tě budu milovat
Zraněná lásko, jak mé srdce bolí,
Tvé nůžky v něm jizvy zanechaly
Přesto Tě stále v mém nitru cítím,
Tvá sladká trpkost mě svírá a tíží
ta poslední sloka je emočně neskutečně silná, Miško. Hladím o obejmutí posílám...
08.09.2023 19:22:19 | cappuccinogirl
děkuji moc za obejmutí a pohlazení, v poslední době je to těžké, ale snažím se to zvládat
08.09.2023 19:31:02 | Misha