Voníš mi
Pod nosem
Rudým vínem
A jižním ovocem
Tak chci tě
Pít
Voníš mi
Čistě mýdlem
Lásko
Já chci tě
Mít
~~~
Mýt tě by také nebylo špatně ;)
Nejdřív jedno
potom druhé.
Mýt i mít se rádi budem.
Na Jižním svahu
plného vína
kde hrozny zrají
a s vůní i láska.
08.09.2023 19:58:45 | jenommarie
Maru, moc ti děkuju, ALE! obávám se, že tvé dobásnění předčilo moje verše.
;)*
08.09.2023 20:06:58 | Anfádis
To ne zlatíčko..
Já se ponořila moc do tvých. A už jsem byla na svahu Moravy.
:))*
Tvá inspiruje. Promiň mi to.
08.09.2023 20:08:51 | jenommarie
Ježkovy zraky, neomlouvej se, kdybys věděla, jak moc si vážím Tvojí přízně a Tvých zastavení!;)***
08.09.2023 20:13:57 | Anfádis