Se svojí kůží, se svými vlasy
A se svými chytrými verši
Pořád ti nádherně voní
Zdá se ti
Že blíží se dusot koní
Nasednete
A pryč s ní
Uháníš
Uháníš
Uháníš
Smutno tu zůstává
To ovšem
Nevidíš
(A je ti to fuk)
Ty básnířky eaný!
Chce to čapnout jiného básníka,
naskočit hbitě na jeho koníka
a do své dálavy
uhánět. (v posteli:))
Pěkná, Anfádisko:-*
09.09.2023 09:17:25 | Žluťák
Líbí.
09.09.2023 08:40:37 | mkinka
Mkinko, děkuju ti, jsem ráda. Zase trochu něco jinýho, normálně nežárlím,ale... :)))
09.09.2023 08:45:21 | Anfádis
Máme klapky na očích ?
Jako koně na "starosvětském" náměstí.
Ať se Ti daří Anfádis.
09.09.2023 08:31:54 | Fialový metal