Vysvobození
Tvou odvahu vytesám
do dlažby na náměstí
a dovolím citerám
vyprávět zvěstí
že ukrytá v šerosvitu
vyčkávala jsem na lásku
pevnou zeď jako rekvizitu
a přes srdce pásku
vzal si tváře do dlaní
vyvedl mě ze stínu
přitiskl ústa bez ptaní
za uši dal květy jasmínu
sevřel mě v objetí
v úctě mě choval
zbavil mě prokletí
mou křehkost v dlaních schoval
Přečteno 111x
Tipy 25
Poslední tipující: Jan Kacíř, CULIKATÁ, mravenec, RadekČ, martinaV, Ophelia81, Fialový metal, narra peregrini, Marťas9, Ondra, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)