ale to bych asi byla sama proti sobě, kdyby nebyla inspirace, takže asi nevím
04.04.2007 18:52:00 | Rádoby zoufalá
Jéje, taky šampusové koupání?
To je jen náhoda... ne opisování... ;o)
asi se duše básnické potkaly
a na podobnou strunu drnkaly...
Tvé verše krásné jsou...
a já je čtu tak ráda...
posílám pozdrav,
srdcový...
jedubaba
:o*
30.03.2007 11:28:00 | Cecilka