Anotace: ...
ve vzduchu cítím
tvé ztracené touhy
mezi slovy vepsané
špičkou jazyka
prsty pokryté chtíčem
vyprázdněným od očekávání
maluješ přítomnost
jež neslibuje nic víc
než právě ji
chvíle
neopakovatelná
upřímná
osvobozená
Líbí se mi :)
12.09.2023 12:00:15 | Kaňka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?