Anotace: Sbírat se dá cokoli
Nemám sbírku motýlů ani známek
honosnou vilu nebo zámek
jen pár básniček ze šuplíku bych vzal
pak chvíli bych ti je předčítal.
Možná chvíli, možná déle
možná by se zdály skvělé
lampa vrhá na zeď stín
až budu laskat tvůj klín.