Tvé objetí
Kde jsi, když chtivost žárlivosti
Potkává se bez člověka?
K jakému nebi spínáš dlaně
Z nichž cesty vedou do středu Tvého těla?
Za oknem nový džbán
A na dně cosi sedí
A já potkávám jen déšť mumlající
slovy vodopádu
Že chtěl by jenom stékat
v mokré stopy
I myšlenka ponechaná bez trýzně
roní Tvé objetí
Přečteno 193x
Tipy 22
Poslední tipující: IronDodo, mravenec, Anfádis, jort1, CULIKATÁ, Psavec, Kaňka, narra peregrini, RadekČ, mkinka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)