Lásce
Probudila se báseň
a vzpomněla na něžná oslovení.
Kryla si ňadra
a pro jednoho našla potah líbivý.
Ještě rozpuštěné vlasy
táhla jako kočka z postele.
Vzala dlaň,
co žhnula krásou jetele.
Omámená od bílé do zelena.
Chytrá Horákyně by se smála.
I ta jedna, pohádky má ráda.
Oblečená i neoblečená.
Usměvavá ba rozespalá.
Žehnala všem krásná rána.
Přečteno 168x
Tipy 33
Poslední tipující: JLi, Alala, IronDodo, jort1, mravenec, Kan, Marťas9, Kaňka, Caliéry, Anfádis, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)