Křídly anděla prosvítala sluneční záře,
ztratila ses?
Kde?
V mlze a páře.
Kdo ti dával pohlazení,
které jinde není,
Prozraď mi okřídlený,
kdo tě poslal,
za mnou vyslal,
byl to můj milý?
neodpovídáš, jen z tvých rtů odezírám,
a myslím si své,
Co mi chceš ukázat?
Laskavost prokázat, nebo co?
Ukazuješ mi budoucnost...
Kdo to je?
To je můj ženich, kterého ze srdce miluji.
Už jsem v jeho objetí.
Jak krásně mi je,
Miluji tě,
slyším...