Lásce
Miluji den,
kdy čteš mé básně.
Nepotřebuji více.
Cítím Tě přesně.
Svírám se touhou,
že přijde ráje sen,
že dva lidé se obejmou.
Člověk nemusí s tím druhým spát,
aby dokázal, že ho má rád.
Je ticho.
Káva stydne.
Květina uvadla mi na stole.
A mé já Ti píše
a srdcem do dálky maluje.
Brzo narodí se dvoutisící báseň.
Lásko, vzpomeneš si?
Bůh Ti dá ochranu
a pomoc do všech sfér.
Miluji Tě.
Přeji si,
aby můj song Ti krásně
ránem zněl.
Já vím.
Jsou to jen slova.
Třeba někdy poklepu Ti
na rameno znova
a budu jasem hotová.
Přečteno 154x
Tipy 27
Poslední tipující: jort1, IronDodo, Anfádis, Jan Kacíř, narra peregrini, kozorožka, šerý, CULIKATÁ, Kaňka, Kan, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)