Malování ve dvou
Ty by jsi chtěl malovat to
a já zas ono.
Ladíme, aby nebylo prázdné plátno.
Mystika snídá emoce.
Rohlíky, koláče.
Z které strany maluje se?
Zezadu.
Zepředu.
Přehodíme náladu.
Měníme tubu.
Víš, že jsem viděla malíře,
co malují jen nohou.
Přesto tančí náladou.
Hendikep není překážkou.
Namaloval jsem jen jednu část těla.
Promiň, byla jsi příliš oblečená.
Bude to pro nás dva.
Vesmír za hvězdu se schová.
Sílu má i pusa malá.
Přečteno 117x
Tipy 23
Poslední tipující: IronDodo, jort1, Jan Kacíř, Tvbm, narra peregrini, martinaV, JLi, Anfádis, šerý, Marten, ...
Komentáře (14)
Komentujících (7)