Anotace: možná v parku najdeš lásku
Lavičky v parku osiřely
snesl se drobný déšť
utichly hlasy milenců
co mohly za ruce se vést.
Utichlo i mé bolavé srdce
osamělé v parku zůstalo
čekal jsem na lásku dlouho
a doufal, že půjde okolo.
Čekal jsem až do setmění
marně čekal, čekal na lásku
možná zítra se vše změní
pak pozvu ji na procházku.
Neandrtálci už v pravěku
chodívali balit do parku,
chodívali ale v noci
pak odtáhli si ji za vlasy.
Tvoje metoda je ale lepší,
holkám to po ní víc sluší:)
Pěkná! Odpusť, nemohl jsem odolat:)
15.09.2023 13:48:34 | Žluťák