Jeden má někdy nápady!
Vrhám se na tvou panenku
Zadrž a neříkej mi cvoku
Panenkou myslel jsem tu v oku
Zamkla jsi oči na tři západy
když slíbávám ti z víček řasenku
Tvá trpělivost je až podezřelá
Leccos jednomu naskočí
Tak třeba: je mi třicet-zírej!
Víš co? Už oči neotvírej
Kdybys je přece jenom otevřela,
kéž napadne ti šedý zákal na oči