Cesta ve dvou, jak krásná je,
když spolu ruku v ruce jdeme
Krok za krokem, věrnými srdci,
nikdy se v temnotách neztratíme
Tato cesta je plná dobrodružství,
nové kraje a svět objevujeme
Společně překážky překonáváme,
navzdory všemu naději neztrácíme
Vítr nám tváře hladí,
když se spolu smějeme, život je krásný
Naše láska je jako nekonečný oceán,
v něm se bezpečně plavíme
Cesta ve dvou je o vzájemném porozumění,
podpoře a lásce, kterou sdílíme
Nikdy nezapomenu, proč jsme spolu,
protože naše srdce jsou navždy spojené
Tak na této cestě pokračovat pojďme,
ve dvou jako neoddělitelný celek
S láskou a věrností společně rosteme,
budeme se držet za ruce, dokud život bude trvat