Lásce
Vůbec nevadí,
že jsme každý jinde.
Kočka na klíně mi přede
a vzpomínky dávají mi druhé nebe.
V rozpětí let
procházím básně
a Tvůj krasohled.
Lásko z deníků,
co hřála si ráno.
Pojď do peřin.
Nemám ještě ustláno.
Bude polibek
z dálek nebeských.
Mám suchý ret
a srdce mluví jako klarinet.
Zahraj mi.
Slova a naplň můj svět.
Potřebuji Tě.
S vírou se dívám na parapet.
Přečteno 184x
Tipy 35
Poslední tipující: Jan Kacíř, kozorožka, Koala, Misha, Marten, MatyhoZmaty, martinaV, Kan, Anfádis, Ondra, ...
Komentáře (12)
Komentujících (7)