Ptáček
Vyprávěla jsem Ti o ptačím hnízdě.
Raním štěbetání.
O zobáčku se srdcem na dlani.
Srdce snad píše po sto první
a minulost napoví.
Buďme ptactvem,
co má peří
a lásce,
co přežije vše uvěří.
Leťme k cíli.
Obloha vše vrátí.
Pusa bez mráčku se snoubí.
Miluji Tě
a mluvím hádankami.
Pst.
Můj hrdina jsi Ty.
Přečteno 152x
Tipy 23
Poslední tipující: narra peregrini, Sonador, Tvbm, Fialový metal, Kan, IronDodo, cappuccinogirl, jort1, RadekČ, Kaňka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)