Bouře v srdci se odehrává,
emoce se vzpínají a zuří
Vlny neklidu se valí a duní,
duše se útěchu najít snaží
Vítr všechny naděje strhává,
déšť slzy na tváři spílá
Hromy v temné noci duní,
bouře v srdci se nezastaví
I přes všechny překážky,
přes temné mraky nad hlavou,
v srdci jiskra naděje zůstává,
nechce se nechat zastavit
Bouře v srdci být silná může,
i ta nejsilnější bouře jednou skončí
Slunce na oblohu znovu vyjde,
do srdce klid a mír přinese
Tak neztrácej víru v bouři srdce svého,
naděje je ta, která Tě podrží
Až se bouře vyčerpá a odezní,
silnější a moudřejší než předtím zůstaneš
Krása nebeská!:)
19.09.2023 07:08:56 | Žluťák