Sám s hlavou podopretou
na teba myslím milovaná žena.
Ruky vystieram, ako za kométou
a ťažké srdce núti ma na kolená.
Stratené v šere lesa
kompas by prišiel vhod
po celom tele rozleje sa,
ako toky rozbúrených vôd.
Pre teba láska, píšem v chladnom ráne,
si jediná, si úžasná.
Nech to vo mne navždy ostane
kráčame spolu do krásna.
Nádherná :-)))
19.09.2023 14:56:00 | Venuše nad ránem
Je mi veľkou cťou byť priateľ, tu je výborná partia, ľudia, ktorý sú úprimný srdečný, vedia pomôcť poradiť usmerniť ďakujem
19.09.2023 12:22:30 | IronDodo