Neptune píši Ti dopis do dáli
tys ten mladík ukovaný v žaláři
jsi lehký vánek a ničivá bouře
objímáš srdcem a hřeješ objetím
jsi horká vášeň a trpké zklamání
jsi vřelost a chlad věčný.
Neptune povstaň s přímým pohledem
vzmuž se a jdi osudu vstříc
nekleč před nicotným prázdnem
křič a bojuj za sebe a blízké
nejsi tu sám a my nejsme sví
co bouře nezažene to vánek napoví
netrap se pro tělo bez určení.