Anotace: Po dlouhé době přidávám opět další báseň. Snad se bude líbit.
Sbírka: Básně s Nulou
Díky. Určitě budu psát dál, mé básně se nemusí všem líbit, stačí, když se líbí někomu. Máj se taky dřív nelíbil a dnes, dnes se ho musíme ve školách učit nazpaměť. S Karlem Hynkem Máchou se samozřejmě nesrovnávám, ovšem kritiku si musí poslechnout každý, i když milejší je vždy pochvala:,)
02.04.2007 14:53:00 | E.
na 14 let super, tady šlo snad o sdělení pocitu a ne o diktát z gramatiky. Pocitově to nemá chybu. Nic si z toho nedělej a piš dál.
01.04.2007 23:51:00 | vasekkulisek
Milá E. je ti 14 let a já ti nechci brát iluze... ale ta básnička není dobrá... Gramatický rým... přečti si o tom něco, klišé... tolik andělů v jedné básničce.. a nic nového... podívej se na Zamilovanou do nezamilované doby... je jí stejně let jako tobě...ale ta má talent... u tebe ho nevidím...i když jsi mladá a máš čas... jen zkus věci a děje kolem sebe popisovat tak, jak je opravdu cítíš...a hlavně čti klasiky...ale neopisuj od nich :-)
30.03.2007 18:03:00 | no
Díky. Nemohla jsi mi ji alespoň ohodnotit? Četlas ji vůbec nebo jen opravovala?
30.03.2007 15:51:00 | E.