Někdo z nás
Anotace: Z nové sbírky ROKOPISY, která kombinuje básně ve volném verši s fotografiemi.
NĚKDO Z NÁS JE TMA,
NĚKDO Z NÁS JE JEDEN.
NEBE JE TRIK NA TURISTY,
KDYŽ TVÍ LVI JDOU ZMRZLOU AFRIKOU.
TVÁŘÍŠ SE,
JAKO BYS SNĚDLA CELEJ FOTBALOVEJ TÝM.
NEJSEM KEN A TY NEJSI KENOVÁ…
ZÍTŘEK TI JE TĚSNEJ JAK DŽÍNY
A TY NIC NEDĚLÁŠ JAK NEDĚLE.
PÁNBU ROZDÁVÁ KLOBOUKY,
ABYCH MOH KŘIČET – DRŽÍM SI HO!
TO LÉTO HROZÍ ZIMOU
A ZIMA ZASE TOPENÍM.
JEN TVÍ LVI JDOU NĚMOU OBLOHOU…
Přečteno 162x
Tipy 6
Poslední tipující: Misha, šerý, Psavec, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)