Láska hudební
stálice svatební
rozlévá se po těle...
Občas smutek
občas veselí
občas Tango zavlní
naším osudem s nadějí
lepších zítřků...
Láska hudební
srdci v rytmu zavelí
a jsme navždy spojení
s touhou
s vášní
s chutí
žít i prožívat
každou molekulou milovat
a pomalu, pomalinku
umírat...
s láskou hudební. . .
Tak to mám ..v podobném jednu schovanou také.
Jen si hudební tóny nechej srdci znít.
Moc pěkná báseňka Ondro*.;)
25.09.2023 00:36:38 | jenommarie
Super - a moooc děkuji, milá Maruško, nechám nechám ;)*
Měj se kouzelně :)**
25.09.2023 00:51:13 | Ondra
Nádherná, lásky plná báseň...
Hezky doplněná hudbou.
Moc hezky píšeš, Ondro - ráda chodím číst :)
20.09.2023 04:54:35 | Alala