Danse Diabolique
Anotace: Z nové sbírky ROKOPISY...
PŘIŠLA JSI JAKO ŽÍZEŇ
A CHUTNALA JSI MI AŽ DO DNA.
ZAKLEPALAS JAKO HLAD,
OTEVŘELA SE VĚRNĚ JAKO ZÁMEK.
VEŠLA JSI JAKO VĚŘÍCÍ
A JÁ TI NEVĚŘIL,
SJELAS MĚ JAK LETNÍ GUMY.
KDYŽ JSEM CHTĚL PODAT RUKU,
PODALA JSI MI JEN RUKAVICI…
Přečteno 122x
Tipy 6
Poslední tipující: Kan, Psavec, mkinka, cappuccinogirl, Misha
Komentáře (1)
Komentujících (1)