Anotace: Láska ukrytá ve hvězdách.
Letní noc posetá hvězdami
jiskřila lidem nad hlavami
někteří spali, jiní bděli
někteří se vášnivě milovali.
Také hvězdář té noci bděl
hvězdu na obloze najít chtěl
tisíce hvězd navštívil
aby jednu z nich políbil.
Našel ji až brzy k ránu
v malém koutku vesmíru
sletěla z oblohy na zem
spadla mu přímo do klínu.