Odlitek
Na rtech uvízlý poslední polibek
Na tvářích zaschlá slza rozloučení
V dlani mám tvůj srdeční odlitek
Časem rty i tváře vysušeny
V čekárně na pohlazení
Tisknu si tvůj dech
V prostoru kde hlad není
Připadám si jako v prosklených zdech
Žíznivá po souznění
Přečteno 171x
Tipy 31
Poslední tipující: Jan Kacíř, Emily Říhová, Kan, RadoRoh, Fialový metal, jort1, Koala, Bufik, šerý, Psavec, ...
Komentáře (23)
Komentujících (11)