Zmatek
Tak jako ve stínu Paganiniho
Se ztrácí Francesco Carulli
Bloudím mezi touhou a rozumem
Předstoupit v přesných tónech
Technicky zvládnutého mistra
Nebo v neúplných tónech
Ale vášnivě splynout s géniem
Dovolit rozumu, aby ovládl touhu
Nebo touze, aby si rozum podmanila
Stát před tebou v nahém rouchu
Nebo žít s myšlenkou, že naději jsem promarnila
Přečteno 137x
Tipy 20
Poslední tipující: Fialový metal, Bufik, mravenec, martinaV, IronDodo, RadoRoh, Koala, RadekČ, šerý, Ophelia81, ...
Komentáře (11)
Komentujících (7)