Tri krát láska
Jedno slovo na svete
prinúti robiť šialenosti,
keď túžim, ako slovo po vete
keď stojíme v daždi,
keď sukienka pózovala.
Je to láska!
Blízkosťou zapálených líc
omámený - zajatý
ramenami, parfumom šiat
vôňou štíc
unášam ťa preč, od gardedámy.
Je to láska!
Duša preplnená vďakou
z hrude srdce padá, padá,
ktorá spája sny k oblakom
v čardášoch s tebou,
zaľúbený - prejedení.
Je to láska?
Už si to moc nepamatuju, ale asi to tak bude;)
Moc pěkný!
22.09.2023 07:16:10 | Žluťák