Klubíčko
Neslyšně volám tvé jméno
Srdce samotou je kojeno
Ve vakuu je má něha
Ústa jenž jsou pro tě němá
Necháš mé pole ležet ladem
Náklonnost tvá pro mě není skladem
S děravým vědrem chodím stále pro vodu
Se strachem tvého odchodu...když přestanu
O lásce tvých pár slov
Je mlýnem do mých něžných vod
Tak sedím v čekárně na lásku
A motám si svou touhu do provázku.
Už mám celé klubíčko.
Přečteno 169x
Tipy 22
Poslední tipující: Anfádis, Bufik, mravenec, IronDodo, Fialový metal, Psavec, Ondra, cappuccinogirl, Ophelia81, RadekČ, ...
Komentáře (11)
Komentujících (5)