Nakoniec, prišla si láska moja.
Osamelé dni sú preč,
usmiala sa.
Nakoniec,
obloha je modrá zas,
pieseň, dáva zmysel.
Nakoniec,
farby kvetov, tóny v slove
ihneď, sú pohotové.
Nakkoniec,
predsavzatí moc a moc
ku raňajkám: Dobré ráno.Večer: Dobrú noc.
Nakoniec,
našiel som svoj sen,
s ktorými sa môžem porozprávať.
Nakoniec,
našiel som vzrušenie,
aké si nikdy nepoznala.
Och áno, usmiala sa.
Ostalo, kúzlo lásky,
keď si sa na mňa zadívala.
Nakoniec...
pěkná báseň:-) líbí se mi...vše nakonec končí šťastně, v pohádkách:-)
23.09.2023 12:21:18 | o3_gambit
Velice pěkná, kamaráde, ne jenom na konec:)
23.09.2023 07:32:15 | Žluťák