Anotace: když se láska vrací
Tak ses mi už vrátila
z cizích krajů a kouzelných měst
trochu unavená, trochu opilá
z koktejlu dlouhých cest.
Jsem tu teď s tebou
dotýkám se tvého těla
vnímám tvou vůni a vím
co říci jsi mi chtěla
že nejkrásnější cestou ze všech cest
je ta, kterou smím tě vést.