Zastavení času...
Něžná slova tiše znějící
Planoucí slunce
Zavřené okenice
Proudem vpřed hnaná velká loď
Se zvednutou plachtou
Vítr brázdící
Ústa jak stvořená ukrýt
Ústa Tvá
A neříci nic
Leda dvojhlasně
O tajemství, jež smazává noc
Z našich ložnic
A jediný sen nevinných
Jediný šepot
Jediné ráno
A všechna roční období
Sněhem a ohněm se zbarvují
V to, co je nám už známo
Konečně jsme jednotní...
Přečteno 146x
Tipy 20
Poslední tipující: Fialový metal, Anfádis, šerý, Bufik, Psavec, IronDodo, Isabella, Kaňka, Ophelia81, nehledaná, ...
Komentáře (7)
Komentujících (4)