Pírka vzpomínek
Společně pěchujeme
Peřinu našich vzpomínek
S každým pírkem
Budeme se měkce vznášet
Přetáčet
Ručičky hodinek
A poletovat
Zpětným chodem v čase
V odloučení se zavřenými víčky
Brát z úschovy duchny peří
A posílat vzdušnými balíčky
Tobě, který na lásku věří
Přečteno 152x
Tipy 28
Poslední tipující: Jan Kacíř, mravenec, Anfádis, Marťas9, Psavec, Lexi, Fialový metal, Bufik, RadekČ, Ondra, ...
Komentáře (10)
Komentujících (7)