v jednoduchosti je krása ... to platilo .... platí ... a platit bude ... prostě krása ... aha to už jsem psal :-))
03.07.2007 10:33:00 | vapiti
V těch pár řádcích o snech
co jsi nám psal
je tolik o snění ..
o lásky toužení ..
o boji hemžení..
co život vzal ..
kdo umí číst mezi řádky
slova co se maskují
přes modrou oponu
píši Ti zpáky
zadními vrátky
jen tolik že děkuji..
01.04.2007 18:05:00 | Nút
Není daleko od snění
k přání, tužeb vyplnění...
jestli je libo troška čarování..?
už mlčím, mlčím...
špt špt
(to větru vání)
;o)
31.03.2007 12:54:00 | Cecilka
Jak jednoduché je napsat křehkou iluzi ,ale skutečnost bude asi těší,co?
A ořece je skvělý si to alespoň moct představit =D
30.03.2007 20:07:00 | Lawondy