Jen ty budeš dál mou láskou snů,
tou, kterou vždy hledám,
tou, co mě přímo v srdci pálí
Tvůj úsměv, Tvé oči, Tvá něžnost,
to jsou věci, které mi smysl dávají
Když jsem s Tebou jako ve snu se cítím,
čas svůj běh zastavuje, všechno je tak krásné
Tvoje doteky mě rozpálí, Tvůj polibek mě omamuje,
jsme spolu jako jedno, jakoby osud to tak chtěl
Naše láska je jako hluboký oceán,
na vlnách štěstí a lásky plujeme
Nic na světě nás nerozdělí,
jsme navždy spojeni
Jsi pro mě tím nejcennějším pokladem,
mé srdce jen Tobě patří
Budeme spolu, ať cokoli přijde,
jen ty budeš dál mou láskou snů
Jen ty budeš dál mou láskou snů,
Tvá přítomnost mě klidem naplňuje
Ve Tvých očích své štěstí vidím,
ve Tvém objetí útočiště nacházím
Tvá láska mě jako plášť obklopuje,
bezpečně a chráněna se v něm cítím
V každém Tvém polibku je něžnost,
co mi srdce a duši rozesměje
Ty jsi můj sluneční paprsek,
mé temné dny rozjasňuje
Tvá přítomnost mě radostí naplňuje,
jsem šťastná, když jsi se mnou
Budeš vždycky mým průvodcem,
mou oporou v těžkých chvílích
Jen ty budeš dál mou láskou snů,
navždy Tě budu milovat