Proč mi není dovoleno
požádat Tě o schůzku
proč se chovám jak vemeno
s pohledem ve tvém živůtku.
Kde mám sebrat odvahu
když vrozený mám ostych
proč jsem kurva na tahu
a tobě tolik pro smích?
Jestli ten tah neuděláš, budeš si možná, kurva, už jen nadávat...snad ne po zbytek života!!! Ďáble, snad nemáš strach??? Ty?!
24.09.2023 12:37:23 | cappuccinogirl
A třeba jí pro smích nejsi.
Jen odvahu..co můžeš udělej
lépe než litovat *:)
Hodně štěstí.
24.09.2023 09:52:19 | jenommarie