Tak jako vánek
houpu tě v pavučinách
už nekřičíš
náš soumrak stéká v pramenech
do jedovatých bílých plodnic
nehybného ticha
noc nikam nepospíchá
nosí nás v sobě
tak jí nech
ať po frakturách pavučin
nevypadnem jí
z břicha
Možná jsem prostořeká,
možná, jak rozbouřená řeka,
ale chce se mi říct:
"Houpej mě, dál houpej, víc..."
08.12.2023 14:07:15 | Dreamy