Neopakovatelná
Předběhla jsi všechny obrázky.
Teď už promiň mi tu troufalost,
ale nemám žádné otázky..
Když znám odpovědi proč se ptát?
Stačí se do myšlenek svých podívat.
Pak ponořit se ve vzpomince do jedinečnosti chvíle.
Děkuji bylo mi to setkání velice milé.
Z obrázku skutečnost sama...
nejhezčím pohledem jsi mezi pohledama.
V tu chvíli zastavil se mi čas,
v kapse nervozitou rozmačkal jsem pro tebe do kávy všechen cukr.
Vždyť dnes poprvé jsem slyšel tvůj hlas,
pak počkal než odnese tě zase vítr.
Jako ty, i on pak utichl.
Vděčný jsem za setkání, které zůstane v nás.
Přečteno 137x
Tipy 9
Poslední tipující: lll555, cappuccinogirl, IronDodo, Bufik, Psavec, Fialový metal, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (2)