Byla noc, jako každá jiná
já už se spánku oddávala
v tom vzbudilo mne světlo.
...před domem
Odjel si, neznámo kam
asi ke své milence?
Tanči sní do rána, když Tě to baví
ale nezapomeň na mne
neměň celý život, pro pár nočních tanců.
Stále Ti volám a doufám, že se vrátíš
v dálce už mizíš...
mlha Tě vzala...
Buď sbohem má lásko,
už nechci hrát hru
kdo kde spí...
Snad to není další stránka tvé knihy, Barči...
25.09.2023 18:14:17 | Žluťák