To bude tím, že v nich vyjadřuju všechnu svou bolest. Ale díky za snahu : ) A neplač, oni za to nestojí...
10.04.2007 16:53:00 | sad_girl
je krasna!!!!!...chtela sem si precist dneksa vic dilek od tebe..ale po precteni prvnich dvou to vzdavam....sou krasny,ale me nutej k placi...
09.04.2007 21:46:00 | Adrianne Nesser
:(brečím...kvůli všemu,dnešku...jemu....kvůli té krásné básni....
mtmr
30.03.2007 22:50:00 | lonely.princess